Το «Fashion Daily» λανσάρει από σήμερα η BOUSSIAS, καλύπτοντας την ανάγκη της αγοράς της μόδας και της ομορφιάς για καθημερινή κλαδική ενημέρωση.

Το «Fashion Daily» είναι ένα καθημερινό, ηλεκτρονικό, συνδρομητικό newsletter αξιόπιστης και ολοκληρωμένης πληροφόρησης για τους επαγγελματίες των κλάδων fashion και beauty, καθώς και των εταιρειών λιανικής στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς.

Το Fashion Daily θα περιλαμβάνει όλες τις σημαντικές επιχειρηματικές ειδήσεις που συνδέονται με το χώρο της μόδας και της ομορφιάς, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ η ύλη του εμπλουτίζεται με special reports, τα οποία θα δημοσιεύονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα και αφορούν στην αναλυτική παρουσίαση των τάσεων σε συγκεκριμένους κλάδους και segments των αγορών αυτών.

Σκοπός των special reports είναι να προσφέρουν μεγαλύτερο βάθος γνώσης και πιο εξειδικευμένη ενημέρωση στον συνδρομητή. Κεντρικός στόχος του «Fashion Daily» είναι να αποτελέσει μία πλατφόρμα ενημέρωσης και διαλόγου ανάμεσα στους επαγγελματίες των κλάδων fashion, beauty και retail, τους προμηθευτές και τους συνεργάτες τους.