Οργανωτικές αλλαγές στη διοικητική δομή της Forthnet επέφερε το σχέδιο αναδιάρθρωσης που έχει θέσει σε εφαρμογή η United Group, μετά την εξαγορά της εταιρείας τηλεπικοινωνιών, με στόχο την εναρμόνιση της στο μοντέλο λειτουργίας της μητρικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου αναλαμβάνει ο Χρήστος Καλογεράκης, αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Τζελέπη, ο οποίος θα συνεχίσει τη συνεργασία του με την εταιρεία, ως οικονομικός διευθυντής, θέση την οποία κατείχε πριν αναλάβει το τιμόνι της Forthnet, τον περασμένο Νοέμβριο. Ο Χρήστος Καλογεράκης εντάχθηκε στον όμιλο Olympia το 2011 αναλαμβάνοντας τη θέση του εμπορικού διευθυντή της αλυσίδας Public

To 2012 ανέλαβε καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου της Westnet Distribution, εταιρείας διανομής προϊόντων τεχνολογίας, θυγατρικής του Ομίλου Olympia. Το 2015 ανέβαλε CEO της Public, ενώ από το 2019, μετά την υπογραφή της συμφωνίας εξαγοράς της Media Markt, ανάλαβε διευθύνων σύμβουλος στο νέο σχήμα, από το οποίο αποχώρησε πριν από λίγους μήνες. Ο κ. Καλογεράκης διαθέτει μακρά προϋπηρεσία σε εμπορικές θέσεις σε κλάδους καταναλωτικών προϊόντων και κινητής τηλεφωνίας σε πολυεθνικές εταιρίες όπως η Vodafone και η Wind.

Αποχωρούν δύο στελέχη

Όπως έγινε γνωστό, στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης της εταιρείας, λύθηκε η πολυετής συνεργασία με τον Γρηγόρη Τσουγκριάνη, Consumer Services & Business Development Executive Director και τον Γρηγόρη Κατσογιάννη, Corporate Affairs & Communication Director, οι οποίοι αποχώρησαν από την εταιρεία. Οι δύο θέσεις που κατείχαν τα έμπειρα στελέχη έπαψαν να υφίστανται με βάση το νέο οργανόγραμμα και οι αρμοδιότητές τους θα κατανεμηθούν σε άλλα στελέχη. H εταιρία με ανακοίνωση της ευχαρίστησε τους κ.κ. Τσουγκριάνη και Κατσογιάννη και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα.