Επενδύοντας σε εξωστρεφείς δράσεις, η SBOING συμμετέχει για μια ακόμη φορά στην κορυφαία παγκοσμίως έκθεση mobile τεχνολογιών, Mobile World Congress (MWC 2019).

«Η συμμετοχή μας στο περίπτερο της ελληνικής αντιπροσωπείας με τον ΣΕΚΕΕ πολλαπλασιάζει τη δυναμική της δράσης μας αυτής» δηλώνει στο NetFAX o Φώτης Λιοτόπουλος, CEO της SBOING.net. Φέτος η SBOING θα παρουσιάσει τις εξελίξεις στο H2020 project TInnGO (Transport Innovation Gender Observatory) στο οποίο συμμετέχει, ενώ κύριος στόχος της, σύμφωνα με τον Φ. Λιοτόπουλο, είναι «η προώθηση του νέου πλοηγού, sbNavi, που σύντομα θα ανέβει στα app stores, καθώς και ο στόχος μας, στο πλαίσιο και του έργου Sboing4Real, (ΕΠΑνΕΚ, «Ερευνώ-Δημιουργώ-Καινοτομώ»), να προσθέσουμε στον πλοηγό μας λειτουργικότητα συνεργατικής πλοήγησης με δεδομένα πραγματικού χρόνου των χρηστών μας (real-time crowdsourcing)».

Παράλληλα, η εταιρεία θα προωθήσει τις υπηρεσίες και προϊόντα της για Logistics και Cold-Chain transports, που περιλαμβάνουν advanced location trackers, πλατφόρμα για vehicle και traffic monitoring κ.ά. Από τη συμμετοχή της στο MWC η SBOING σκοπεύει, όπως αναφέρει στο NetFAX ο Φ. Λιοτόπουλος, να αναζητήσει στρατηγικούς επενδυτές και επενδυτικά κεφάλαια, συνεργασίες σχετικές με τα έργα που εκτελεί, καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα. αλλά και να εξετάσει τις πιθανότητες δραστηριοποίησής της σε νέες αγορές.