Τη νέα συνεργασία της με την dacadoo, μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο στον τομέα των ψηφιακών εφαρμογών υγείας και insurtech με έδρα την Ζυρίχη, ανακοίνωσε η Generali Hellas.

Η σύμπραξη των δύο εταιρειών επισφραγίστηκε με την πρόσφατη επίσκεψη στελεχών της dacadoo στην Αθήνα. Στόχος της νέας συνεργασίας είναι να παρέχει μια καινοτόμο, νέα προσέγγιση στην προαγωγή της καλής υγείας και της ευεξίας, μέσα από μία ολοκληρωμένη και επιστημονικά κατοχυρωμένη ψηφιακή εφαρμογή. Το ψηφιακό αυτό εργαλείο θα παρέχει πληροφορίες και συμβουλευτική στους ασφαλισμένους, βοηθώντας τους να υιοθετήσουν ή και να διατηρήσουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και ενθαρρύνοντάς τους να διαχειριστούν πιο αποτελεσματικά την υγεία και την ευζωία τους.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε, στα γραφεία της Generali, στην Αθήνα τα στελέχη της εταιρείας είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν τις προοπτικές της αξιοποίησης της ψηφιακής τεχνολογίας και της τηλεματικής στον ασφαλιστικό κλάδο.Η χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας και της τηλεματικής στον κλάδο της ασφάλισης αποτελεί μία καινοτόμο αλλαγή, αφού μετατοπίζει την εστίαση της ασφάλισης από την αντιμετώπιση του κινδύνου στην πρόληψη και την προαγωγή της καλής υγείας.

Όπως τονίζει ο Πάνος Δημητρίου, CEO της Generali Hellas: «Χάρη στην ψηφιακή τεχνολογία και τα telematics, ο ασφαλιστικός κλάδος έχει πλέον ένα μοναδικό εργαλείο για να πετύχει την ουσιαστική του αποστολή, που δεν είναι άλλη από το να βοηθήσει τους ασφαλισμένους να είναι πιο ασφαλείς και πιο υγιείς». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Όμιλος Generali έχει αναπτύξει μια σειρά από συνεργασίες με νεοφυείς επιχειρήσεις και εταιρείες υψηλής τεχνολογίας και έντασης γνώσης για τη δημιουργία smart & simple ασφαλιστικών λύσεων για τους πελάτες του.