Στο πλαίσιο του 4ου Digital Business Transformation Conference, το μηναίο περιοδικό Netweek, σε συνεργασία με τη Lenovo, διοργάνωσαν μια σειρά από σύντομες συνεντεύξεις με διακεκριμένα στελέχη επιχειρήσεων στην Ελλάδα.

Οι ερωτήσεις ήταν κοινές για όλους και στόχος ήταν να δώσουμε περιεκτικά insights για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό, από εταιρείες που διακρίνονται σε αυτή τη διαδικασία. Επίσης, δόθηκε η ευκαιρία να μάθουμε τις απόψεις των συνομιλητών μας για την αξία που έχει σήμερα η Τεχνητή Νοημοσύνη για τον εν εξελίξει Ψηφιακό Μετασχηματισμό.

Οι απαντήσεις που πήραμε ήταν κάθε άλλο παρά προδιαγεγραμμένες, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι διαφορετικές οπτικές σχετικά με τη χρήση ΑΙ, σήμερα, σε διαφορετικά επιχειρηματικά πεδία.

Στο video που ακολουθεί, μας δίνει τις απόψεις του επί των θεμάτων ο Γιάννης Παπίδης, Chief Technology & Business Change Officer στην Κωτσόβολος (Dixons SE Europe A.E.B.E.).

Η Lenovo, Χρυσός Χορηγός στο 4ο Digital Business Transformation Conference, είναι μια από τις ηγέτιδες εταιρείες στην τεχνολογία, σε παγκόσμιο επίπεδο, με, ίσως, το μεγαλύτερο portfolio λύσεων στον κόσμο. Στη Lenovo, αλλάζουν την έννοια του ΙΤ, από Information Technology σε Intelligent Transformation, εστιάζοντας σε νέες τεχνολογίες σχεδιασμένες να υποστηρίξουν τους ανθρώπους που εργάζονται στις επιχειρήσεις.

Με έξυπνες συσκευές και λογισμικό που μεταμορφώνουν τον τρόπο συνεργασίας, ολοκληρωμένες λύσεις ασφαλείας που προστατεύουν τα δεδομένα και τη φήμη της κάθε εταιρείας, από κάθε άποψη, θέλουν να κάνουν τεχνολογίες, όπως αυτές της τεχνητής νοημοσύνης, της επαυξημένης πραγματικότητας, του ΙοΤ, του blockchain και του 5G connectivity, να μην είναι απλώς «πολύπλοκες» λέξεις, αλλά ένας νέος τρόπος εργασίας.