Η Threenitas, εταιρεία με πολυετή εμπειρία στο σχεδιασμό και την υλοποίηση ολοκληρωμένων λύσεων για ψηφιακά μέσα και εξειδίκευση στην ανάπτυξη mobile εφαρμογών, κατέκτησε για 2η συνεχή χρονιά το Grand Award στο πλαίσιο των φετινών Mobile Excellence Awards.

Συνολικά η Threenitas απέσπασε έξι βραβεία: δύο χρυσά, δύο ασημένια, ένα χάλκινο και το Grand Award. Συγκεκριμένα, η Threenitas κατέκτησε  για την υλοποίηση της εφαρμογής “My eBeer” της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας δυο βραβεία, το χρυσό στην κατηγορία Integration of Mobile in a Multi-Channel & Omni-Channel Strategy και το ασημένιο στην κατηγορία Improve Customer Service and Retention.

Επιπλέον, η συνεργασία της Threenitasμε την Eurobankτης χάρισαν το χρυσό στην κατηγορία GPS-Enabled (Location-based) Mobile Applications για το έργο “Omni-Channel Location Based Marketing πλατφόρμα Let’s Place Connect” και το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Family &  Children Mobile Applications για την εφαρμογή “Koubaroupoli app”. Τέλος, για την mobile και tablet εφαρμογή της Χρυσής Ευκαιρίας τιμήθηκε με το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία Innovative Mobile Development (Android/iOS/Web).