Η Γαλακτοκομικά Προϊόντα ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΒΕΕ προχώρησε στη διασύνδεση της λύσης WinEra ERP της Data Communication, ενός ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων που λειτουργεί στα κεντρικά γραφεία της, με το imeRetail της IME Πληροφορικής, μια λύση εφαρμογής λογισμικού απόλυτα εστιασμένη στη λιανική πώληση, που εφαρμόζεται στο ολοκαίνουργιο υποκατάστημα της Γλυφάδας.

Το αποτέλεσμα οδήγησε σε μια φιλική, εύχρηστη και λειτουργική λύση Πληροφορικής, με προηγμένες τεχνολογικά λειτουργίες, ανοιχτή σε περαιτέρω επεκτάσεις και προσαρμοσμένη απόλυτα στις ανάγκες της επιχείρησης. Η νέα λύση προσφέρει ολοκληρωμένη εικόνα και πλήρη έλεγχο των εμπορικών συναλλαγών και διαχείρισης των αποθεμάτων, συμβάλλοντας στην αποτελεσματικότερη λειτουργία της επιχείρησης και την ενίσχυση της παραγωγικότητας και του κέρδους της.

Η λύση εξασφαλίζει optimal επίπεδα αποθεμάτων, τόσο στα κεντρικά όσο και στο υποκατάστημα, στηρίζοντας την αναπλήρωση σε αξιόπιστα ηλεκτρονικά δεδομένα, ενώ, παράλληλα, μειώνει το λειτουργικό και διαχειριστικό κόστος και συμβάλλει τόσο στην αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση του καταναλωτή όσο και σε μια βελτιωμένη εμπειρία συνεργασίας μέσα στο εμπορικό οικοσύστημα της επιχείρησης.

Σημαντικό ρόλο στην επιλογή της συγκεκριμένης λύσης έπαιξε η συνεργασία της Data Communication με την ΙΜΕ Πληροφορική, εταιρεία που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη εφαρμογών Retail και η δυνατότητα διασύνδεσης των λύσεων των δύο εταιρειών, με στόχο της εξυπηρέτηση εταιρειών, τόσο στον κλάδο της χονδρικής όσο και της λιανικής, με καινοτόμες Software as a Service λύσεις. Σημειώνεται ότι σε δεύτερο χρόνο θα ενταχθούν στο συνολικό σύστημα της Γαλακτοκομικά Προϊόντα ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και άλλα υποκαταστήματα της επιχείρησης.