Οι πελάτες της Ancoria Bank στην Κύπρο μπορούν να χρησιμοποιούν τα Κιόσκια Αυτοεξυπηρέτησης – Self Service Kiosks (SSKs) – της τράπεζας και χωρίς τη χρήση κάρτας.

Η πρωτοποριακή αυτή υπηρεσία τέθηκε σε εφαρμογή στις 6 Μαρτίου 2018 και παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Κύπρο. Αυτό γίνεται με την αρχική εγγραφή των βιομετρικών τους δεδομένων, την οποία ολοκληρώνουν οι πελάτες της τράπεζας εύκολα και γρήγορα, αποκτώντας άμεση πρόσβαση στον λογαριασμό τους για να πραγματοποιούν τις τραπεζικές τους συναλλαγές ακουμπώντας μόνο την παλάμη τους στο μηχάνημα.

Στην Ancoria Bank χρησιμοποιώντας τα χαρακτηριστικά των φλεβών της παλάμης των πελατών εξακριβώνεται η ταυτότητά τους, με σκοπό την πρόσβαση τους στις υπηρεσίες που παρέχονται από τα SSKs. Σημειώνεται ότι η Ancoria Bank ήταν η πρώτη τράπεζα στην Κύπρο η οποία εφάρμοσε το 2017 την υπηρεσία ανοίγματος τραπεζικού λογαριασμού μέσω εφαρμογής κινητού, καταφέρνοντας να διευκολύνει το ενδιαφερόμενο κοινό για να μη χρειάζεται να μεταβεί στην τράπεζα για αυτό τον σκοπό.