Η Akeydor Limited αναλαμβάνει έργο σχετικά με την οργάνωση και τη διαχείριση των μαθητών και των καθηγητών με το εκπαιδευτικό εργαλείο της SchoolVue Training Software, στο Κολέγιο Nueva Granada της Μπογκοτά στην Κολομβία.
Η ανάληψη του έργου έγινε σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας της Κολομβίας, το οποίο έπειτα από εκτενή έλεγχο της εφαρμογής SchoolVue Training Software, αλλά και διαχείρισής του στα κολέγια της χώρας, προχώρησε σε μαζική παραγγελία και εγκατάσταση με αρχή το Nueva Grenada. Η εφαρμογή έχει ήδη εγκατασταθεί και ήδη οι διαχειριστές χειρίζονται το SchoolVue σε καθημερινή βάση. Η ανάδοχος εταιρεία είναι η Akeydor Limited, και το έργο έχει ήδη προ πληρωθεί.
Η ανάληψη του έργου αποτελεί διπλή επιτυχία καθώς αναλαμβάνει τη συνολική διαχείριση μαθητών και καθηγητών στο κολέγιο σε μια τόσο μακρινή χώρα όπως η Κολομβία και με οργανωτή Ελληνική εταιρεία. Το SchoolVue Training Software συνδέει τους καθηγητές με τους μαθητές σε δικτυωμένες αίθουσες διδασκαλίας. Οι καθηγητές μπορούν να διαχειρίζονται τους μαθητές τους online, να παρακολουθούν τους μαθητές απ΄όπου κι αν αυτοί βρίσκονται, να τους παίρνουν τον έλεγχο, να συνομιλούν μαζί τους, να διαχειρίζονται εργασίας και να τις διορθώνουν αυτόματα (Test center), και πολλά άλλα.