H Αpple και η γερμανική SAP διευρύνουν τη συνεργασία τους, με στόχο να αυξήσουν τη χρήση των iPhone, iPad και Mac στις επιχειρήσεις.
Όπως αναφέρει το Reuters, οι Apple και SAP συνεργάζονται, ώστε να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις στην ανάπτυξη apps που θα χρησιμοποιούν τεχνολογίες Machine Learning και AR (Augmented Reality). Τα apps που θα αναπτυχθούν στο πλαίσιο της συνεργασίας θα είναι συμβατά με το iPhone, το iPad, όπως και με τον Mac.
O CEO της Apple, Tim Cook, ανακοίνωσε αυτή τη συνεργασία στο πλαίσιο της ετήσιας διάσκεψης Sapphire της SAP, στο Ορλάντο. Μαζί με τον CEO της SAP, Bill MacDermott, o Cook ανέφερε ότι η CORE ML τεχνολογία της Apple θα επιτρέψει στις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν apps προσαρμοσμένα στην πλατφόρμα Leonardo της SAP.