Η Canon Ελλάδας και η ACI Hellas ανακοινώνουν τη διεύρυνση της συνεργασίας τους, αναφορικά με τη διάθεση των καταναλωτικών εκτυπωτικών προϊόντων της Canon στην Ελληνική αγορά.

Με τη συνεργασία αυτή, η ACI Hellas εντάσσεται στο δίκτυο των διανομέων της Canon και  θα διαθέτει στην ελληνική αγορά τους εκτυπωτές που απευθύνονται σε καταναλωτές, επαγγελματίες και οικιακά γραφεία ή μικρές επιχειρήσεις. Ειδικότερα η ACI Hellas, θα διαθέτει τις σειρές προϊόντων εκτύπωσης της Canon βασισμένες σε τεχνολογία inkjet, PIXMA,  PIXMA PRO και Maxify όπως επίσης και τα Α4 μοντέλα της σειράς iSENSYS τα οποία αξιοποιούν την τεχνολογία laser εκτύπωσης της Canon.

Τόσο οι λύσεις laser όσο και οι λύσεις inkjet περιλαμβάνουν πολυλειτουργικές συσκευές που συνδυάζουν λειτουργίες εκτύπωσης, σάρωσης και αντιγραφής όσο και μοντέλα με λειτουργία εκτύπωσης μόνο. Η ACI Hellas θα παρέχει επίσης τα γνήσια αναλώσιμα της Canon για τις παραπάνω οικογένειες προϊόντων. Επιπλέον, η εταιρεία θα διαθέτει τους προβολείς της Canon, presenters και περιφερειακές συσκευές, όπως αριθμομηχανές.