Η Cosmote θα υποστηρίξει την αναδάσωση στην Αργυρούπολη που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Μαρτίου (ώρα: 10:30), μία ακόμα πρωτοβουλία του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (Σ.Π.Α.Υ.) με τη συνεργασία του Δήμου Αργυρούπολης, έπειτα από τη μεγαλύτερη εθελοντική εκστρατεία αναδάσωσης με δενδροφύτευση 40.000 δέντρων από 20.000 εθελοντές, που πραγματοποιήθηκε στην Πεντέλη και στο Κορωπί Αττικής.

Πιο συγκεκριμένα, η εθελοντική εκστρατεία αναδάσωσης θα ξεκινήσει στην περιοχή στο τέρμα της οδού Ολυμπίας, όπου σε μια έκταση 50 καμένων στρεμμάτων θα φυτευτούν 5.000 δέντρα. Στο πλαίσιο της χορηγίας η Cosmote υποστηρίζει οικονομικά τόσο την αγορά των 5.000 δενδρυλλίων, όσο και τη μελλοντική συντήρηση, τη λίπανση και το πότισμά τους.

Παράλληλα, θα συμμετάσχει ομάδα  εθελοντών εργαζομένων της εταιρείας που θα συνδράμει στην ενέργεια της αναδάσωσης, επιδεικνύοντας την ευαισθησία τους στα περιβαλλοντικά ζητήματα.

Η ενέργεια εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης της Cosmote και της συνεχούς προσπάθειας της για την ανακούφιση της κοινωνίας και του περιβάλλοντος από τις συνέπειες των φυσικών καταστροφών, που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2007 και συνεχίζεται με στόχο την οικονομική, κοινωνική, περιβαλλοντική και πολιτιστική ανάκαμψη των πληγεισών περιοχών.