Με την τέταρτη ενέργεια του προγράμματος «Ο κόσμος μας, εσύ», η Cosmote δίνει την ευκαιρία σε ανθρώπους με όραμα να δουν την ιδέα τους να υλοποιείται, συμβάλλοντας ακόμη μια φορά στην τόνωση της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιήσει την επιθυμία του Ηρακλή Παπαδόπουλου, να στηρίξει τους δημιουργικούς ανθρώπους και τις πρωτότυπες επιχειρηματικές ιδέες, δίνοντάς τους την ευκαιρία να δουν την ιδέα τους να μετατρέπεται σε επιχείρηση.

Με στόχο την προώθηση της ελληνικής επιχειρηματικότητας και τη δημιουργία νέων ευκαιριών η Cosmote σε συνεργασία με τo φορέα StartIgniter (startigniter.com) δημιούργησε το πρόγραμμα Cosmote StartUp! που απευθύνεται σε ανθρώπους με νέες ιδέες, οι οποίες με τη σωστή καθοδήγηση και την υποστήριξη από ειδικούς μπορούν να μεταμορφωθούν σε μία δυναμική επιχείρηση.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα μπορούν, μαζί με την ομάδα τους, να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής στο www.cosmotestartup.gr. Η τελική δεκάδα κερδίσει ένα τετράμηνο πρόγραμμα εκπαίδευσης, εξέλιξης και ωρίμανσης επιχειρηματικών ιδεών και ένα ταξίδι στο Silicon Valley, ενώ το πρόγραμμα θα καταλήξει σε μια  ανοιχτή εκδήλωση παρουσίασης της τελικής ιδέας, όπως αυτή θα έχει διαμορφωθεί σε υποψήφιους επενδυτές.