Τη νέα ψηφιακή υπηρεσία Cosmote Insurance που παρέχει ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις και εξατομικευμένες υπηρεσίες ασφάλισης οχήματος, κατοικίας και πρωτοβάθμιας υγείας σε συνεργασία με κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα, φέρνει η Cosmote.

Μέσω της νέας υπηρεσίας, οι καταναλωτές, ανεξαρτήτως τηλεπικοινωνιακού παρόχου, μπορούν να βρουν το πρόγραμμα ασφάλισης που ταιριάζει καλύτερα στο προφίλ και τις ανάγκες τους με έξυπνες προτάσεις, συγκρίνοντας και επιλέγοντας ανάμεσα σε πολλά διαθέσιμα ασφαλιστικά προγράμματα και να αγοράζουν γρήγορα, εύκολα και απλά το ασφαλιστήριό τους. Το Cosmote Insurance προσφέρει 24ωρη υποστήριξη και τις 7 ημέρες της εβδομάδας, με πιστοποιημένους συμβούλους ασφαλίσεων. Η υποστήριξη των πελατών παρέχεται τηλεφωνικά, αλλά  και online μέσω chat και βιντεοκλήσης.

Με το COSMOTE Insurance, οι καταναλωτές μπορούν να συγκρίνουν και να επιλέγουν -στις καλύτερες τιμές- εξατομικευμένα προγράμματα για την ασφάλιση οχήματος (συνδυαστικά με νομική προστασία), κατοικίας, πρωτοβάθμιας υγείας και οδικής βοήθειας. Για τους συνδρομητές COSMOTE (σταθερής, κινητής, τηλεόρασης), παρέχονται από τις συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρείες, ειδικές τιμές και προνόμια. Επιπλέον, σε συνεργασία με τη Mondial Assistance, παρέχονται υπηρεσίες παρακολούθησης ζημιάς και νομικές συμβουλές, για την καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του πελάτη, ανεξάρτητα από την εταιρεία στην οποία θα ασφαλιστεί.

Η υπηρεσία παρέχεται μέσω του site cosmoteinsurance.gr και του τηλεφωνικού κέντρου που λειτουργεί με πιστοποιημένους συμβούλους ασφαλίσεων 24ώρες/7ημέρες (8018018000 από σταθερό & 2108018000 από κινητό). 
Στόχος της COSMOTE είναι σύντομα να διευρυνθεί η βάση των συνεργαζόμενων εταιρειών και των προγραμμάτων, αλλά και να προστεθούν νέες υπηρεσίες.