Η CYTA επιλέγει την Alcatel-Lucent και την προηγμένη πλατφόρμα διαδραστικής τηλεόρασης MiViewTV, η οποία υποστηρίζει καινοτομικές εφαρμογές και υπηρεσίες multimedia.

Η λύση που προσφέρει η Alcatel-Lucent θα ωφελήσει άμεσα τους πελάτες της CYTA, καθώς θα τους δώσει τη δυνατότητα να αποκτήσουν πρόσβαση σε προηγμένες υπηρεσίες multimedia, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται η διαδραστική τηλεόραση, η ετεροχρονισμένη λήψη τηλεοπτικών προγραμμάτων (time shifted TV), η τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας (HDTV), και τα games on demand. Παράλληλα, θα δώσει νέα ώθηση στις υπάρχουσες υπηρεσίες, όπως το Pay-per-View, το PVR (client & Network), η ψηφιακή μετάδοση DVB-T, οι υπηρεσίες αυτόματης ενημέρωσης (information push) και τα Mosaics.

Η Alcatel-Lucent θα εγκαταστήσει τη νέα πλατφόρμα με την ελάχιστη δυνατή διακοπή των υπηρεσιών που ήδη προσφέρει η CYTA στους συνδρομητές της. Επίσης, η Alcatel-Lucent θα αναλάβει τη συνολική ευθύνη για την αναβάθμιση των υπηρεσιών multimedia της CYTA μέσω μιας σειράς εξειδικευμένων υπηρεσιών, στις οποίες περιλαμβάνεται ο σχεδιασμός του δικτύου, η εγκατάσταση και η λειτουργική ενοποίηση με τις υφιστάμενες υποδομές, η συντήρηση, η εκπαίδευση του τεχνικού προσωπικού και η υποστήριξη της λειτουργίας του νέου εξοπλισμού.