Η DataScouting θα συμμετέχει στην τεχνολογική ημερίδα ΜΙΤΤ (Media Intelligence & Technology Talks), στη Βιέννη στις 8 Σεπτεμβρίου.

Την ημερίδα  διοργανώνει η FIBEP, η μεγαλύτερη ένωση για την παρακολούθηση και ανάλυση μέσων μαζικής ενημέρωσης στον κόσμο.  Η τεχνολογική ημερίδα MITT απευθύνεται σε επιχειρήσεις, start-ups, εταιρείες λογισμικού με λύσεις media monitoring και εταιρείες παρακολούθησης και ανάλυσης των social media. Στην ημερίδα θα παραβρεθούν ο Δρ. Σταύρος Βολογιαννίδης, ιδρυτής της DataScouting και η κα Σοφία Καρακεβά, υπεύθυνη επικοινωνίας και μάρκετινγκ. Η κ. Καρακεβά είναι επίσης μία εκ των επτά Αντιπροέδρων της FIBEP.

O κ. Βολογιαννίδης θα παρουσιάσει τις λύσεις της DataScouting σχετικά με την αναγνώριση λογοτύπων. Η DataScouting θα έχει επίσης την ευκαιρία να παρουσιάσει στους συμμετέχοντες τις λύσεις media monitoring, που έχει αναπτύξει για την παρακολούθηση έντυπων μέσων (MediaScouting Print), ραδιοφώνου και τηλεόρασης (MediaScouting Broadcast) και τα νέα δυναμικά εργαλεία για την καταγραφή διαφημίσεων (AdScouting) και την αναγνώριση λογοτύπων (LogoScouting). Η DataScouting είναι μέλος της FIBEP από το 2014.