Η DIS ανέλαβε, σύμφωνα με πληροφορίες, να υλοποιήσει έργο ERP στην Aegean Oil και στη συνδεδεμένη εταιρεία της, Melco Petroleum.

Η DIS θα εγκαταστήσει τη λύση Microsoft Dynamics AX 2009, ένα υψηλής λειτουργικότητας επιχειρησιακό λογισμικό, το οποίο επιτυγχάνει ουσιαστική ενοποίηση και αυτοματοποίηση όλων των κρίσιμων λειτουργιών και διαδικασιών της οργάνωσης, επιταχύνει την λήψη αποφάσεων και προάγει την αποτελεσματικότητα των εργαζομένων, μέσα και έξω από το γραφείο.

Υπενθυμίζεται πως η DIS είναι στρατηγικός συνεργάτης (Strategic Independent Software Vendor- ISV) της Microsoft, για την εισαγωγή και προώθηση του Microsoft Dynamics AX στην ελληνική αγορά καθώς και Gold Certified Partner του κολοσσού κατασκευής λογισμικού.

Η Aegean Oil είναι η πρώτη εταιρεία πετρελαιοειδών στην ελληνική αγορά που επενδύσει σε Microsoft Dynamics ΑΧ καθώς οι υπόλοιπες τρεις (ΕΚΟ, BP & Shell) διαθέτουν συστήματα της SAP. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στη διεκδίκηση του έργου της Aegean Oil συμμετείχε και η SAP Hellas.