Η Effect επεκτείνοντας την επιτυχημένη συνεργασία με τη Microsoft, πιστοποιήθηκε και ως Microsoft Gold Data Platform Certified Partner.

Η εταιρία έλαβε αυτή τη σημαντική διάκριση ως αποτέλεσμα των επιτυχημένων λύσεων που έχει υλοποιήσει, του σταθερού προσανατολισμού της στο να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες αλλά και επειδή αποδεικνύει καθημερινά ότι διαθέτει ευχαριστημένους πελάτες.
 
O Γιώργος Θωμάς, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Effect δήλωσε: «Η διάκριση αυτή αποτελεί την επιβράβευση της Effect για τον επαγγελματισμό και το ήθος των ανθρώπων της αλλά και για την προσπάθεια που κάνει στο να κατανοεί τον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων που συνεργάζεται, ώστε να τους προσφέρει την ιδανική λύση.

Επιπλέον μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε την προσπάθεια για βελτίωση όσων προσφέρουμε σήμερα.» Το νέο, ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα Microsoft Gold Certified Partner αναγνωρίζει εταιρίες πληροφορικής που έχουν αποδείξει έμπρακτα τη γνώση και την αποτελεσματικότητά τους σε συγκεκριμένες τεχνολογίες Microsoft.