Η Entersoft ολοκλήρωσε την εξαγορά του 95,38% των μετοχών της [email protected] από τη Ζήνων Τεχνολογίες Αυτοματισμών, θυγατρική της εισηγμένης Ζήνων, σε υλοποίηση της σχετικής έγκρισης του Διοικητικού Συμβουλίου από 16/11/2009.

Το συνολικό συμφωνηθέν τίμημα ανέρχεται στο ποσό των 448.881 ευρώ και καταβλήθηκε σε μετρητά.  Είναι η δεύτερη εξαγορά που πραγματοποιεί η Entersoft φέτος, μετά από αυτή της Nova Consulting που ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο του 2009.

Με τη συγκεκριμένη εξαγορά, η Entersoft εισέρχεται δυναμικά στην αγορά της ηλεκτρονικής τιμολόγησης (e-Invoicing)  και ηλεκτρονικής ανταλλαγής παραστατικών (e-Ordering) μέσω Internet, καθώς και στην αγορά παροχής λογισμικού εφοδιαστικής αλυσίδας ως υπηρεσία από το διαδίκτυο (Software as a Service). Και οι δύο αυτοί τομείς αναμένεται να παρουσιάσουν σημαντική ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια.

Στο πελατολόγιο της [email protected] Link συμπεριλαμβάνονται γνωστές επιχειρήσεις του λιανικού εμπορίου καθώς και προμηθευτές αυτών, στους οποίους η εταιρεία παρέχει τις παραπάνω υπηρεσίες. Ενδεικτικά αναφέρονται τα Super Market Βερόπουλος, Γαλαξίας, “Άλφα Βήτα” Βασιλόπουλος, Carrefour, Σκλαβενίτης, Μασούτης, Ατλάντικ και οι προμηθευτές αυτών Kraft Foods Hellas, Rilken, SCA Hygiene, Bolton Hellas, Αθηναϊκή Ζυθοποιία, BIC Biolex, Misco Barilla, Agrino, L’Oreal Hellas, Johnson & Johnson, Ελγέκα κ.α.