Η Calin Α.Ε., μέλος της εισηγμένης στο Χ.Α.Α. ΕΛΒΕ Ενδυμάτων Α.Ε., επέλεξε και εγκατέστησε το Entersoft Retail για τις δραστηριότητές της αλλά και για τα τρία ανεξάρτητα δίκτυα των καταστημάτων της Calzedonia, Intimissimi και Tezenis.

Η Calin Α.Ε., είναι ο Master Franchisee για την Ελλάδα της εταιρείας Calzedonia S.p.A Italia, και ιδρύθηκε το 1999 ενώ προϋπήρχε από το 1994.  Η εταιρεία αναπτύσσει με μεγάλη επιτυχία τα γνωστά δίκτυα καταστημάτων Calzedonia, Intimissimi και Tezenis, με το σύστημα του franchising. Στην Ελλάδα η Calin Α.Ε., διαθέτει 24 υποκαταστήματα ως Major Franchisor και πάνω από 90 franchisees, συνολικά. Τα προηγμένα λειτουργικά και τεχνολογικά χαρακτηριστικά του ενιαίου λογισμικού Entersoft Retail, παρέχουν στην εταιρεία άμεση και συνδυαστική ΜΙS πληροφόρηση, κεντρική παρακολούθηση της εμπορικής και οικονομικής της διαχείρισης, ενισχύοντας τη συνολική της οργάνωση.

Το νέο ενιαίο πληροφοριακό σύστημα, της εταιρείας, είναι ευέλικτο στη χρήση του και προσφέρει μεγαλύτερη ταχύτητα στις συναλλαγές. Μέχρι τώρα χρησιμοποιείται από 64 χρήστες, ενώ ο συνολικός αριθμών χρηστών σύντομα θα είναι πάνω από 150. Παράλληλα, παρέχει απρόσκοπτη λειτουργία και σύνδεση των σημείων λιανικής με τα κεντρικά της στην Ιταλία, για τον έλεγχο των αποθεμάτων, των αναπαραγγελιών και της τροφοδοσίας τους, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην βελτιστοποίηση της εξυπηρέτησης και της λειτουργίας τους.