Η ICAP Group προχώρησε στην ίδρυση της Διεύθυνσης Enabling Technologies, η οποία παρέχει τεχνογνωσία, από την στρατηγική πληροφορικής και την βελτίωση ΙΤ διαδικασιών, ως και την υλοποίηση λύσεων πληροφορικής και systems integration.

Τη διεύθυνση αυτή ανέλαβε ο Γιώργος Μητρόπουλος, μέχρι πρόσφατα Global Systems Engineering Leader της Sun Microsystems. Ο Γιώργος Μητρόπουλος έχει 15 χρόνια εμπειρίας στην πληροφορική – ξεκίνησε την καριέρα του στην Αγγλία, εργαζόμενος για την ΙΒΜ και για άλλες συμβουλευτικές εταιρείες πληροφορικής και συνέχισε σε ρόλους Τεχνικού Διευθυντή και Διευθυντή Υπηρεσιών στην Ελλάδα.

Το 2005 ξεκίνησε την συνεργασία του με την Sun Microsystems, ως Engagement Manager, υπεύθυνος για τις Λύσεις και Υπηρεσίες προς τον Τραπεζικό κλάδο, για τις περιοχές Ελλάδας και Βαλκανίων. Στην συνέχεια, ανέλαβε το Business Development για το Software Business της Sun για μια ευρύτερη περιοχή 100 περίπου χωρών, στην Ανατολική Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, προτού τελικά αναλάβει την θέση του Global Systems Engineering Leader. Διαθέτει μεταπτυχιακούς τίτλους σε Πληροφοριακά Συστήματα, καθώς και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.