Η Incadea Gmbh, με παρουσία σε περισσότερες από 46 χώρες και στρατηγικός συνεργάτης της Microsoft, παρουσιάζει τη νέα "έξυπνη" λύση incadea.BI.

Το εργαλείο incadea.BI (Business Intelligence), η νέα πλατφόρμα επιχειρησιακής νοημοσύνης αποτελεί ένα στρατηγικό εργαλείο, που δίνει τη δυνατότητα στους εμπόρους αυτοκινήτων να έχουν τον απόλυτο έλεγχο της επιχείρησης τους. Καλύπτει με μία ενιαία λύση όλα τα επίπεδα δραστηριοτήτων, τόσο τα αμιγώς επιχειρησιακά με τις καθημερινές ιδιαίτερες απαιτήσεις τους, όσο και τα στρατηγικής σημασίας.

“Τα σημεία που καθιστούν το incadea.BI την ιδανική λύση για τους εμπόρους αυτοκινήτων δεν είναι μόνο, ότι συνδυάζει και ενοποιεί δεδομένα προσφέροντας την απόλυτη διαφάνεια της επιχείρησης και των δραστηριοτήτων της, αλλά ότι πρόκειται για μία ευέλικτη πλατφόρμα, που προσφέρει μεγάλη ποικιλία δυνατοτήτων και διαθέτει φιλικό και εύκολο περιβάλλον χρήσης με την τελευταία τεχνολογία της Microsoft”, εξηγεί η Δήμητρα Δημητροπούλου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Ιncadea South Eastern Europe.