Η Info Quest Technologies ξεκίνησε τη διάθεση νέων cloud λύσεων και υπηρεσιών για backup, storage, GDPR και συνεργασία και τον κλάδο λιανικής, που παρέχονται μέσα από την πλατφόρμα www.QuestonCloud.com.

Επίσης, διευρύνοντας συστηματικά το χαρτοφυλάκιό της, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Bittitan, την κορυφαία εταιρεία στη διάθεση εφαρμογών αυτοματισμού για το migration και delivery εφαρμογών για γρήγορη μετάβαση στο cloud, καθώς και το dropbox και την αξιοποίηση του Dropbox Business, που διευκολύνει την online συνεργασία, δημιουργώντας ένα κοινό σημείο αναφοράς για ομάδες εργαζομένων. Οι νέες λύσεις αξιοποιούν τις κορυφαίες τεχνολογίες και προϊόντα της διεθνούς αγοράς.

Έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται σε συγκεκριμένες απαιτήσεις των σύγχρονων επιχειρήσεων και συνδυάζονται με υπηρεσίες, που παρέχονται από την εταιρεία και τους συνεργάτες της, ώστε άμεσα και αποτελεσματικά να βρίσκουν τη βέλτιστη εφαρμογή. Στον χώρο του backup, οι λύσεις αξιοποιούν τις δυνατότητες που παρέχει το Microsoft Azure και αφορούν σε cloud backup, system state backup, DR-Site Recovery, SQL Backup , καθώς και σε συνδυασμό με προϊόντα της Veeam (Veeam backup) και της Veritas (Verita backup).

Στον τομέα του storage, οι νέες λύσεις αφορούν σε storage NAS, StorSimple και Azure File Services στο Microsoft Azure, καθώς και Dropbox Storage, με την αξιοποίηση του Dropbox business. Στην περιοχή της συνεργασίας, επικοινωνίας και επιχειρηματικών εφαρμογών, οι λύσεις αξιοποιούν τις δυνατότητες του Office 365, ενώ στον τομέα του GDPR στα εξειδικευμένα εργαλεία που παρέχει το Office 365 για έλεγχο και βελτίωση της ασφάλειας.

Τέλος στον κλάδο της λιανικής οι νέες λύσεις στηρίζονται στο Q-Zone, την 100% συνδρομητική υπηρεσία για τον κλάδο της λιανικής και αφορούν τόσο σε λύσεις για φυσικά καταστήματα με ενσωμάτωση σύγχρονου εξοπλισμού για ταμεία και διασύνδεση με Cardlink POS, λύσεις για τιμολόγηση εν κινήσει, όσο και σε λύσεις για e-shops, σε συνδυασμό με υποδομή σε Azure και δημιουργία e-shop σε PrestaShop. Οι νέες λύσεις παρουσιάσθηκαν στους συνεργάτες της εταιρείας σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 28 Μαρτίου, στην Αθήνα, με τη χορηγία της Microsoft.