Η Inter Engineering ξεκινάει τη λειτουργία της τοπικής επιχείρησής της στο Βελιγράδι. Έπειτα από την καθιέρωσή της στην ελληνική και κυπριακή αγορά, η Σερβία είναι η επόμενη χώρα εστίασης της Inter Engineering.

O Josmaarten Swinkels, CEO της Inter Engineering, σχολιάζει: “Επιλέξαμε τη Σερβία για την ώριμη νοοτροπία πληροφορικής, τους ταλαντούχους επαγγελματίες πληροφορικής και την αναπτυσσόμενη οικονομία. Η Ασφάλεια Δεδομένων βιώνει σημαντικότατες εξελίξεις στην Σερβία. Η Inter Engineering είναι πεπεισμένη ότι έχει να προσφέρει τεράστια βοήθεια προς τους Σέρβικους οργανισμούς και φυσικά τις εταιρείες πληροφορικής.

Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι με την τοπική μας ομάδα η οποία εργάστηκε σκληρά μαζί μας το τελευταίο χρόνο για να κάνουμε την Inter Engineering Σερβία πραγματικότητα”. O Spira Matic, διευθυντής των Inter Engineering λειτουργιών στην Σερβία, προσθέτει: “Ανυπομωνούμε να εισάγουμε το καινοτομικό επιχειρησιακό μοντέλο Ασφάλειας Δεδομένων της Inter Engineering στην αγορά μας. Είμαστε έτοιμοι να εξυπηρετήσουμε οποιοδήποτε ενδιαφέρον με τον πρέπων επαγγελματισμό και ευθύνη και φυσικά με ταχύτητα και ευελιξία.”