Η Internet Q και η Greased Network κατέληξαν σε συμφωνία εξαγοράς με βάση την οποία η Internet Q αποκτά τις υπηρεσίες mpGreek, Musicnow, και myStage.

Η εξαγορά περιλαμβάνει περίπου 225.000 εγγεγραμμένους χρήστες ψηφιακής τεχνολογίας της υπηρεσίας mpGreek, την διαδικτυακή πλατφόρμα εξυπηρέτησης πελατών και πρωτοποριακές υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας.

Με την κίνηση αυτή, το παγκόσμιο κοινωνικό δίκτυο on-line επικοινωνίας και κινητής τηλεφωνίας της Internet Q, το Akazoo.gr  καθίσταται ένα από τα πιο ολοκληρωμένα και εύχρηστα προϊόντα ψηφιακής ψυχαγωγίας στον χώρο διασφαλίζοντας στο χρήστη  τη συνεχή ροή μουσικού περιεχομένου, την απόκτηση μουσικών συνδρομών, τη δυνατότητα  αγοράς μεμονωμένων μουσικών κομματιών, άλμπουμ και  εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα.

Η Internet Q  σκοπεύει να χρησιμοποιήσει την τεχνογνωσία του mpGreek για να επεκταθεί άμεσα με την παροχή υπηρεσιών σε αγορές όπως οι ΗΠΑ, η Πολωνία, η Τουρκία, η Αργεντινή, η Βραζιλία, η Ρωσία, η Ουκρανία, η Σερβία, η Μολδαβία, το Καζακστάν και να συνεχίσει την επέκτασή της στην Ελλάδα και την Κύπρο.