Η Intersys παρουσίασε στο ανθρώπινο δυναμικό της τον τρόπο μετάβασης από το MPS (Managed Print Services) στο MSP (Managed Services Provider), σε εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στις 22 Φεβρουαρίου, στην Αίγλη Ζαππείου.

Η Intersys, εκπροσωπώντας πλέον στην ελληνική αγορά την Canon (για τις λύσεις εκτύπωσης, Document και Workflow Management και Network Video Surveillance), την Brother (για το σύνολο των προϊόντων της), και την HP (για τις λύσεις Device as a Service (DaaS)), μεταβαίνει στο επόμενο στάδιο, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας Managed IT Services, καθώς και Multi-Vendor MPS έργα για τους πελάτες της.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Country Director της Canon Greece, Σ. Παπαχρηστόπουλος, o Managing Director HP Hellas & Cyprus, Ν. Χρηστάκης, ενώ τους χαιρετισμούς τους έστειλαν οι Διευθυντές Πωλήσεων της Brother Ireland, της Pioneer DJ και της Gorenje μέσα από βιντεοσκοπημένα μηνύματα. Highlight της βραδιάς αποτέλεσε η ομιλία του Τ. Πέρκιζα, Transformation Coach & Consultant, με τίτλο “Business Transformation: Set your mindset for success!”. Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε η κοπή της πίτας από τον ιδρυτή της Intersys, Ν. Παπανδρέου, για 56η συνεχή χρονιά.