Η Intracom IT Services Middle East & Africa, μέλος του Ομίλου Intracom IT Services, ανέλαβε τέσσερα (4) νέα έργα στη Μέση Ανατολή συνολικής αξίας 4,7 εκατ. δολαρίων.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία ανέλαβε τη δεύτερη φάση έργου διαχείρισης του κύκλου ζωής των πληροφοριών (EMC Information Life-Cycle Management – ILM) στη Zain Ιορδανίας, προσθέτοντας επιπλέον δυνατότητες στο αρχικό σύστημα. Ο Όμιλος Zain είναι ένας από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους, με παρουσία σε 23 χώρες της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, 13.000 υπαλλήλους και 72,5 εκατ. πελάτες. Το έργο, αξίας 2 εκατ. δολαρίων, αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Ιούλιο. Επίσης, ανέλαβε έργο αποθήκευσης και αρχειοθέτησης δεδομένων (EMC2 SAN Upgrade & Archiving) για την Orange Ιορδανίας, με στόχο την κάλυψη των αναγκών αποθήκευσης των ανενεργών δεδομένων.

Το έργο, αξίας 1 εκατ. δολαρίων, αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Ιούλιο. Παράλληλα, ανέλαβε δεύτερο έργο αποθήκευσης δεδομένων και αποκατάστασης από καταστροφές (EMC2 Disaster Recovery & Storage) για την Jawwal, με στόχο την παροχή της απαιτούμενης χωρητικότητας για τα συστήματα της εταιρίας, καθώς και την αναβάθμιση του συστήματος αποκατάστασης από καταστροφές. Η Jawwal είναι ο πρώτος πάροχος κινητής τηλεφωνίας με πλήρη κάλυψη στην Παλαιστίνη και 500.000 πελάτες. Το έργο, αξίας 900.000 δολαρίων, αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Ιούνιο.

Τέλος, για να καλύψει τις ανάγκες των 2.000 υπαλλήλων της Asia Cell, η Intracom IT Services Middle East & Africa ανέλαβε την εφαρμογή του συστήματος διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού Oracle HRMS. Η Asia Cell είναι ο μοναδικός πάροχος κινητής τηλεφωνίας με πλήρη κάλυψη στο Ιράκ και δίκτυο 6 εκατ. συνδρομητών. Το έργο, αξίας 800.000 δολαρίων, αναμένεται να ολοκληρωθεί το Σεπτέμβριο 2011.