Ο Όμιλος Intracom IT Services ανέλαβε τρία νέα έργα στη Μέση Ανατολή μέσω της θυγατρικής του Intracom IT Services Middle East & Africa (όπως ονομάζεται πλέον η Intracom Jordan), επεκτείνοντας τις ήδη σημαντικές δραστηριότητές του στην ευρύτερη περιοχή.

Η Intracom IT Services Middle East & Africa ανέλαβε την εφαρμογή του συστήματος διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού Oracle HRMS για την Arab Bank Plc. Η Arab Bank Plc με έδρα στο Αμάν, Ιορδανία έχει δίκτυο 500 καταστημάτων σε 30 χώρες στις 5 ηπείρους. Η πρώτη φάση του έργου, προϋπολογισμού 1,5 εκατ. ευρώ, αναμένεται να ολοκληρωθεί το Φεβρουάριο του 2010. Επίσης, η εταιρεία ανέλαβε, σε συνεργασία με την International Golden Group (IGG), την εφαρμογή της σουίτας Oracle E-Business Financials για το Αρχηγείο των Ενόπλων Δυνάμεων στα ΗΑΕ. Το έργο, προϋπολογισμού 1 εκατ. ευρώ, αναμένεται να ολοκληρωθεί το Μάρτιο του 2010.

Τέλος, η εταιρεία ανέλαβε για την Asia Cell, τον μοναδικό πάροχο τηλεπικοινωνιών με πλήρη κάλυψη στο Ιράκ, έργο αποθήκευσης δεδομένων (data storage), προϋπολογισμού 2 εκατ. ευρώ, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί το Δεκέμβριο του 2009. Τα έργα αυτά επιβεβαιώνουν ότι ο χώρος της Μ. Ανατολής αποτελεί στρατηγικό στόχο του ομίλου Intracom IT Services, και καταδεικνύουν την ιδιαίτερα δυναμική πορεία της Intracom IT Services Middle East & Africa. Σχεδιάζουμε η παρουσία και η δραστηριοποίησή μας στην περιοχή να ενισχυθεί και να επεκταθεί περαιτέρω στα πλαίσια της διεθνούς δραστηριοποίησης του Ομίλου μας”, επισημαίνει ο αν. Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Νικόλαος Λαμπρούκος.