Η Intralot εισέρχεται στη νέα αγορά βιντεολόττο (VLTs) της Ιταλίας μέσω κοινοπραξίας με την Cogetech S.p.A., μία από τις μεγαλύτερες αδειοδοτημένες εταιρείες για τη διαχείριση VLTs στην Ιταλία.

Η Intralot συμμετέχει στη νεοσυσταθείσα κοινοπραξία με ποσοστό 51%. Η λειτουργία των VLTs αναμένεται να ξεκινήσει το 1ο εξάμηνο του 2010. Το μεγαλύτερο μέρος των μηχανών θα ενσωματωθεί αρχικά στο δίκτυο των αποκλειστικών σημείων πώλησης προϊόντων στοιχήματος της Intralot, που είναι το δεύτερο μεγαλύτερο στην Ιταλία. Αυτή η συνέργια του στοιχήματος και των VLTs αναμένεται να οδηγήσει σε οικονομίες κλίμακος μέσω της χρήσης κοινής υποδομής.

Η Cogetech S.p.A. ιδρύθηκε το 2004 και αποτελεί μία από τις 4 κορυφαίες εταιρείες της Ιταλίας που δραστηριοποιούνται στην αγορά των μηχανημάτων ηλεκτρονικών τυχερών παιχνιδιών (AWPs), μία από τις μεγαλύτερες αγορές στην Ευρώπη. Η εταιρεία λειτουργεί περισσότερες από 38.000 μηχανές AWPs σε 15.000 σημεία πώλησης, ενώ παρέχει ακόμα αθλητικό στοίχημα, διαδικτυακό πόκερ, εμπορικές υπηρεσίες και πληρωμές μέσω Internet.