Η Intrasoft International, θυγατρική της Intracom IT Services, αναβαθμίστηκε φέτος σε Gold Channel Partner, μετά την περσινή διάκρισή της ως SAP Silver Channel Partner το 2008.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Intrasoft, η διάκριση αυτή επισφραγίζει την επιτυχημένη πορεία της κατά το 2008, όπου ανέλαβε και ολοκλήρωσε με επιτυχία μεγάλο αριθμό νέων έργων SAP, ενδυναμώνοντας περαιτέρω την παρουσία της στην ελληνική αγορά.

Κατά το 2008 η Intrasoft International ανέλαβε και υλοποίησε σημαντικά έργα όπως την εγκατάσταση στην Piscines Ideales, 4 Rollouts του μοντέλου της βέλγικης εταιρείας Punch Graphix NV στις θυγατρικές της σε Ελλάδα, Τουρκία και Σερβία, 4 νέες εγκαταστάσεις σε θυγατρικές του Ομίλου Euromedica, καθώς και την υλοποίηση SAP για τη μητρική του ίδιου Ομίλου, Axon Holdings.

Ανέλαβε επίσης σημαντικά έργα αναβάθμισης εγκαταστάσεων SAP για τις εταιρείες Intracom Telecom, Papapolitis και
Intrakat, ενώ συνέχισε με επιτυχία την παροχή υπηρεσιών που αφορούν στη λύση SAP Netweaver Business Intelligence σε μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες όπως Rοche Hellas, Intracom Telecom, Εταιρεία Παροχής Αερίου Αττικής, Papapolitis.