Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου Data Centers Europe 2009 που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Λονδίνο η Lamda Hellix, θυγατρική της Lamda Development και συνεργάτης της APC by Schneider Electric, απέσπασε το βραβείο "Best Regional Data Center Operator 2009 in Europe".

H Lamda Hellix, ως Gold partner της APC by Schneider Electric για την Ελλάδα, χρησιμοποιεί προϊόντα και τεχνολογία της APC by Schneider Electric τόσο στο Data Center της, όσο και σαν System Integrator, αναλαμβάνοντας με επιτυχία το σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων με την τεχνολογία InfraStruXure της APC. Ο Απόστολος Κάκκος, Διευθύνων Σύμβουλος της Lamda Hellix, ανέφερε ότι “η βράβευση αυτή αποτελεί σημαντική τιμή και μας καθιστά σημείο αναφοράς σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Στη διαδρομή μας τα τελευταία χρόνια, οι λύσεις της APC by Schneider Electric ικανοποίησαν πλήρως τους εταιρικούς στόχους για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων υποδομών Data Centers και για αυτό η Lamda Hellix έχει επενδύσει σημαντικούς ανθρώπινους πόρους, με αποτέλεσμα να έχει καταστεί ίσως ο σημαντικότερος Gold Partner της APC by Schneider Electric για την Ελλάδα”.

Ο Κώστας Αθανασόπουλος, Country Manager της APC by Schneider Electric για την  Ελλάδα, την Κύπρο και την Μάλτα, σημείωσε “είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που η Lamda Hellix, απέσπασε αυτή την διάκριση και την συγχαίρουμε για αυτή. Στην APC by Schneider Electric θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες Efficient Data Center στους συνεργάτες μας και στους πελάτες μας, παγκοσμίως, καθώς και την υποστήριξη για την υλοποίησή τους.”