Η SIA, προχώρησε μέσω της κατά 100% θυγατρικής της εταιρείας New SIA Greece, σε συμφωνία πενταετούς διάρκειας με την Market In, μια από τις κορυφαίες εταιρείες λιανικής στην Ελλάδα, για την παροχή υποδομής πληρωμών νέας τεχνολογίας και τη διαχείριση της επεξεργασίας συναλλαγών μέσω καρτών.

Η υποδομή που σχεδίασε η SIA θα ενισχύσει περαιτέρω το πελατοκεντρικό όραμα της Market In, συνδυάζοντας την ποιότητα υπηρεσιών με τις γρήγορες, αποτελεσματικές και ασφαλείς συναλλαγές, οι οποίες είναι ευθυγραμμισμένες με τις τελευταίες τάσεις της παγκόσμιας αγοράς σε επίπεδο ψηφιακών πληρωμών.

Η συνεργασία θα επιτρέψει στους πελάτες της Market In να αξιοποιήσουν πάνω από 1.000 τερματικά POS, με δυνατότητα αποδοχής ανέπαφων πληρωμών, στα 188 super markets της αλυσίδας, συμπεριλαμβανομένων των επτά καταστημάτων «Daily’s Convenience».

Η εγκατάσταση της τεχνολογικής υποδομής λανσάρει μια σειρά καινοτόμων χαρακτηριστικών τα οποία εξασφαλίζουν εύρυθμη καθημερινή λειτουργία και μέγιστη ασφάλεια, ενώ παράλληλα προσφέρουν και εύρος επιπλέον προνομίων για τους πελάτες της Market In.

Τα τελευταίας τεχνολογίας POS της SIA, υπόσχονται να ελαχιστοποιήσουν τον χρόνο ολοκλήρωσης των συναλλαγών, διασφαλίζοντας παράλληλα διασύνδεση με το σύστημα διαχείρισης μετρητών των super markets και ασφαλείς Chip & Pin συναλλαγές, ενώ τεχνική υποστήριξη θα παρέχεται από αρμόδιο εξειδικευμένο προσωπικό της SIA.