Η Migato αποφάσισε να επενδύσει δυναμικά σε πιο σύγχρονα, αξιόπιστα και ευέλικτα συστήματα λιανικής, στοχεύοντας να καλύψει τις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις των σύγχρονων καταναλωτών και την απευθείας επικοινωνία μεταξύ των καταστημάτων της.

Η Ergologic, μακροχρόνια πιστοποιημένος & έμπειρος συνεργάτης των προϊόντων Microsoft Dynamics NAV & LS Retail στην Ελλάδα & το εξωτερικό, ολοκλήρωσε με επιτυχία τον σχεδιασμό του έργου. Η εξειδικευμένη λύση λιανικής της LS Retail είναι βασισμένη στην τεχνολογία Microsoft Dynamics NAV και θεωρείται κορυφαία στην κατηγορία της, διεθνώς. Η αύξηση της παραγωγικότητας και της ικανοποίησης των πελατών, η μείωση του κόστους κατάρτισης και του ανθρώπινου λάθους σε ώρες αιχμής, ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά σχεδιασμού της λύσης.

Ο κ. Πέτρος Γάτος, Managing Director της εταιρείας MIGATO, τόνισε: «Η συνεργασία μας με την Ergologic ήταν καθοριστική. Χρειαζόμασταν την σωστή καθοδήγηση στην εύρεση state-of-the-art ολοκληρωμένων λύσεων και την εγγύηση της επιτυχημένης λειτουργίας τους. Η λύση της LS βελτίωσε ουσιαστικά την επιχειρησιακή απόδοση της εταιρείας μας, τόσο στο φυσικό όσο & ηλεκτρονικό κατάστημα. Μπορούμε πλέον, να επικεντρωνόμαστε περισσότερο στην ίδια την επιχείρηση, παρά στην επίλυση επιχειρησιακών ζητημάτων, επιτυγχάνοντας λειτουργικά οφέλη με στοιχεία και αριθμούς που επηρεάζουν θετικά το ROI της επιχείρησης».