Η Mobile Technology συμμετέχει για πρώτη φορά στο IT Directors Forum, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου στο Κτήμα Πεντελικόν.

Η παρουσία της εταιρείας στην εκδήλωση αποτελεί συνέχεια της συστηματικής υποστήριξης που αυτή παρέχει σε κάθε αξιόλογη προσπάθεια ενημέρωσης των στελεχών της αγοράς Πληροφορικής. Πιο συγκεκριμένα, η Mobile Technology παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις που περιλαμβάνουν Φορητά Υπολογιστικά Συστήματα και Συστήματα Συλλογής Δεδομένων της κατασκευάστριας εταιρείας Intermec, τα οποία αποτελούν αναπόσπαστα εργαλεία στην αποτελεσματική διαχείριση όλων των φάσεων της Εφοδιαστικής Αλυσίδας.

Οι συμμετέχοντες του συνεδρίου που θα επισκεφτούν το booth της Mobile Technology (No21) θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν διεξοδικά, τόσο για τις δυνατότητες των καινοτόμων προϊόντων που παρέχει η εταιρεία (υποστήριξη φωνητικών εντολών Vocollect, RFID), όσο και για τα πολλαπλά οφέλη π.χ. αύξηση παραγωγικότητας, ελαχιστοποίηση γραφειοκρατικών διαδικασιών που προκύπτουν για τις επιχειρήσεις από την εφαρμογή λύσεων, οι οποίες συνδυάζουν φορητά τερματικά, εκτυπωτές αποδείξεων και ετικετών κ.ο.κ.