Με στόχο να καλύψει το κενό που δημιουργούν οι εγγυήσεις των περισσότερων κατασκευαστών, η Multirama παρουσίασε δύο νέες υπηρεσίες, οι οποίες επεκτείνουν την εγγύηση που προσφέρει ο κατασκευαστής.

Συγκεκριμένα, με την υπηρεσία “Fix me” σε περίπτωση βλάβης, εξουσιοδοτημένος τεχνικός της Multirama παραλαμβάνει τον υπολογιστή από το χώρο του πελάτη μέσα σε 24 ώρες από την αναφορά του προβλήματος, παραδίδοντας ταυτόχρονα άλλο φορητό υπολογιστή προσωρινής αντικατάστασης. Ο τεχνικός αναλαμβάνει να μεταφέρει όλα τα αρχεία δεδομένων καθώς και να εγκαταστήσει τα πακέτα λογισμικού του παλιού υπολογιστή στο νέο. Για το χρονικό διάστημα της επισκευής, ο πελάτης εξυπηρετείται με το προϊόν αντικατάστασης και όταν η βλάβη επιδιορθωθεί, παραλαμβάνει και πάλι στο χώρο του το επιδιορθωμένο φορητό.

Με την υπηρεσία “Replace me”, σε περίπτωση βλάβης, εξουσιοδοτημένος τεχνικός παραλαμβάνει τον υπολογιστή από το χώρο του πελάτη και μέσα σε 24 ώρες του αναφέρει την βλάβη που έχει διαγνωστεί, δρομολογώντας ταυτόχρονα και την άμεση αποκατάσταση . Σε περίπτωση που, για οποιοδήποτε λόγο, ο φορητός υπολογιστής δεν καταστεί δυνατό να επισκευαστεί εντός 10 ημερών, η Multirama δεσμεύεται να αντικαταστήσει τον χαλασμένο υπολογιστή με ένα νέο, αντίστοιχων τεχνικών χαρακτηριστικών. Για τις παραπάνω υπηρεσίες ο πελάτης υπογράφει τριετή σύμβαση.

Στην ελληνική αγορά ελάχιστες είναι οι εταιρείες που προσφέρουν εγγύηση μεγαλύτερη του ενός έτους, αλλά ακόμα και όταν αυτό συμβαίνει, σε αρκετές περιπτώσεις, εάν ο υπολογιστής υποστεί βλάβη, πρέπει να αποσταλεί εκτός Ελλάδας για την επισκευή του, με αποτέλεσμα μεγάλο χρόνο αναμονής για τον κάτοχό του.