Η Next Generation Learning Services (NGLS), μέλος του ομίλου επιχειρήσεων πληροφορικής Virtual Trip, παρουσιάζει λύσεις Social Learning βασισμένες στην πλατφόρμα eFront στο συνέδριο Training & Development Conference 2009 (NGLS).

Στο συνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2009 στην OTE Academy από το HR Professional και την BOUSSIAS, η NGLS θα παρουσιάσει case studies από έργα του ελληνικού ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. Τα έργα αφορούν στην ανάπτυξη συστημάτων διαχείρισης ανθρωπίνου δυναμικού και συνέβαλαν στην αύξηση της αποδοτικότητας και στη μείωση του κόστους των επιχειρήσεων όπου υλοποιήθηκαν.

Η σφαιρική προσέγγιση της NGLS καλύπτει ευρύτατο πεδίο λύσεων που αφορούν σε τομείς όπως το instructional design και το training process re-engineering μέχρι την ανάπτυξη e-learning content και την ολοκλήρωση συστημάτων πληροφορικής. Η πλατφόρμα eFront που αναπτύσσει η Επίγνωσις και διανέμει αποκλειστικά στην Ελλάδα η NGLS αναγνωρίζεται ως μια από τις κορυφαίες διεθνώς στον χώρο του enterprise e-learning και η πρώτη που από το 2003 εισήγαγε τις έννοιες Collective Knowledge και Community Learning, συμβάλλοντας καθοριστικά στην ανάπτυξη του Social Learning.