Η Oracle Corporation σημείωσε συνεχιζόμενη αύξηση πελατών για τα προϊόντα της στην περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής & Αφρικής (ΕΜΕΑ) σε πολλούς κλάδους της αγοράς συνολικά το οικονομικό έτος 2009 (FY09) και το τέταρτο τρίμηνο του ίδιου έτους.

Στην περιοχή της EMEA αναφέρονται έσοδα 7,9 δισ. δολάρια για σύνολο του FY09 (που έκλεισε στις 31 Μαΐου 2009) και 2,4 δισ. δολάρια έσοδα για το τέταρτο τρίμηνο του FY09, κατά τις γενικά αποδεκτές λογιστικές αρχές των Η.Π.Α. (GAAP). Ο Loicle Guisquet, Executive Vice President, Oracle EMEA, σχολίασε: “Κατά το τέταρτο τρίμηνο και καθ’ όλη τη διάρκεια του οικονομικού έτους 2009 καταφέραμε να επεκτείνουμε τη βάση των πελατών μας, παρέχοντας ταυτόχρονα αυξημένη αξία στους υπάρχοντες πελάτες μας.

“Η συνεχιζόμενη αναπτυξιακή πορεία της Oracle Ελλάς αποδεικνύει καθημερινά ότι η επένδυση σε καινοτόμες λύσεις ΙΤ είναι πλέον ευκαιρία και εργαλείο στα χέρια των επιχειρήσεων που θέλουν να επιτύχουν έχοντας δίπλα τους έναν ισχυρό συνεργάτη όπως η Oracle”, δήλωσε ο Βασίλης Δημόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Oracle Ελλάς,  VP GCMM Cluster of Countries, Communications & Media Industry Leader EE & CIS.