Η Πλαίσιο Computers διακρίθηκε ως μία από τις επτά νικήτριες στα βραβεία “Growth Awards” στην κατηγορία «Λειτουργική / Επιχειρησιακή βελτίωση» στην Τελετή Βράβευσης των “Growth Awards”, την οποία διοργάνωσαν από κοινού η Eurobank και η Grant Thornton στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019.

Η εταιρεία αξιολογήθηκε από την 18μελή Επιτροπή Βραβεύσεων των “Growth Awards” στο πλαίσιο μίας διαδικασίας αξιολόγησης 8.000 περίπου επιχειρήσεων για την ανάδειξη εκείνων που ξεχώρισαν για την ανάπτυξη, την αριστεία και τη δυναμική τους. Ο Γιώργος Γεράρδος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Πλαίσιο Computers, δήλωσε: «Η εξαιρετικά αυτή τιμητική διάκριση για το Πλαίσιο έχει μια ιδιαίτερη αξία για μας, καθώς συμπίπτει με την επέτειο των 50 χρόνων από το ξεκίνημα της προσπάθειας μας στον επιχειρηματικό στίβο.

Πενήντα έτη με αγώνες και μεγάλη ανάπτυξη που σηματοδότησαν σημαντικές τεχνολογικές αλλαγές από το λογαριθμικό κανόνα στο artificial intelligence και το machine learning. Από την μια πλευρά, είναι μια υψηλής τάξης ηθική δικαίωση για όλα όσα με κόπο πετύχαμε σε αυτή τη διαδρομή και από την άλλη, είναι το απαραίτητο στοιχείο ενέργειας που τροφοδοτεί την δύναμη μας για τη συνέχεια – για το Πλαίσιο της επόμενης μέρας που είναι έτοιμο να υποδεχθεί όλα όσα συνοδεύουν τη νέα φιλοσοφία του retail».