Η Profile Software ενίσχυσε πρόσφατα το δίκτυο αντιπροσώπευσης των λύσεων της, σε Ευρώπη και Ασία, με νέες συνεργασίες.

Πρόκειται για καταξιωμένες εταιρείες που διαθέτουν σημαντική τοπική αλλά και διεθνή παρουσία, παρέχοντας δυνατότητες ολοκληρωμένης υποστήριξης των λύσεων της Profile, σε μια σειρά από χώρες.

Ο κατάλογος των νέων συνεργατών μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει:
– Την ITC Infotech (στο Ηνωμένο Βασίλειο), μια εξειδικευμένη εταιρεία παροχής και υλοποίησης λύσεων τεχνολογίας με ναυαρχίδα τον επιχειρησιακό και συμβουλευτικό τομέα.
– Την Teamwill Consulting (στη Γαλλία), ηγέτιδα εταιρεία λύσεων για τον πιστωτικό κλάδο και τις καθετοποιημένες υπηρεσίες του χρηματοοικονομικού τομέα.
– Την JMR Infotech (στην Ασία), κορυφαίο πάροχο λύσεων και υπηρεσιών τεχνολογίας, η οποία υποστηρίζει τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου στην ανάπτυξη, υλοποίηση και αποτελεσματική διαχείριση του ΙΤ περιβάλλοντός τους.
– Τις “big four” συμβουλευτικές εταιρείες, καθώς και κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας, για την ολοκληρωμένη κάλυψη των απαιτήσεων οργανισμών στον τραπεζικό χώρο, αλλά και στον τομέα διαχείρισης επενδύσεων, ανταποκρινόμενη στις εξελισσόμενες ανάγκες της αγοράς.

«Η Profile Software αναγνωρίζει τη συμβολή του Διεθνούς Δικτύου Συνεργατών, στην εξωστρεφή ανάπτυξη που πέτυχε ο όμιλος, τα τελευταία χρόνια. Κάθε χρόνο, επενδύουμε σημαντικά στη διεύρυνση των δραστηριοτήτων μας και πιστεύουμε ότι συνεργασίες αυτού του επιπέδου, παρέχουν αμοιβαία οφέλη κι ενισχύουν τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών μας» υπογράμμισε ο Μπάμπης Στασινόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Profile Software.