Η PwC ανακοίνωσε τα σχέδιά της να επεκτείνει σε παγκόσμιο επίπεδο την συνεργασία της με τη Microsoft, ενισχύοντας έτσι τις δυνατότητες υποστήριξης των πελατών της που στοχεύουν στον ψηφιακό, επιχειρησιακό και cloud μετασχηματισμό τους μέσω των τεχνολογιών της Microsoft.

Σε αυτές τις τεχνολογίες συμπεριλαμβάνονται τα προϊόντα Microsoft Azure, Microsoft Dynamics 365, Microsoft Office 365 και Microsoft Power BI. Η PwC θα αξιοποιήσει επίσης τα προϊόντα Cortana Intelligence Suite και Azure IoT Suite, καθώς και τις υπηρεσίες cyber security. Μέσω της επέκτασης της συνεργασίας θα ενισχυθεί η ικανότητα της PwC να αναπτύσσει εξειδικευμένες καινοτόμες λύσεις για κάθε κλάδο με τη βοήθεια των τεχνολογιών της Microsoft.

Ο Γιώργος Ναούμ, επικεφαλής των συμβουλευτικών υπηρεσιών τεχνολογίας της PwC Ελλάδας επισημαίνει: «Η PwC Ελλάδας έχει επικεντρωθεί το τελευταίο διάστημα στην παροχή υπηρεσιών ψηφιακού μετασχηματισμού και πιο συγκεκριμένα σε θέματα που αφορούν Analytics, Cybersecurity, Big Data και Cloud Services αλλά και Robo-Advisors, Digital Wallets / Payments, AI & Machine Learning.

Η διευρυμένη συνεργασία με την Microsoft μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας επιπλέον καινοτόμες λύσεις. Επίσης, οι λύσεις που έχουμε ήδη υλοποιήσει με τεχνολογίες Microsoft, ειδικά στον χώρο του Internet of Things (IoT) και σε περιβάλλοντα τύπου Industry 4.0, πιστεύουμε ότι θα βοηθήσουν τους πελάτες μας να μεταβούν άμεσα και ομαλά στην νέα τεχνολογική εποχή».