Η RDC Informatics στήριξε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το θεσμό των Education Leaders Awards, αναλαμβάνοντας τη χορηγία τίτλου και για τη φετινή διοργάνωση.

Οι νικητές των Education Leaders Awards 2019, ανακοινώθηκαν την Παρασκευή 17 Μαΐου στο συνεδριακό κέντρο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής σε μια λαμπρή τελετή στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 250 εκπρόσωποι της εκπαιδευτικής κοινότητας από κάθε βαθμίδα της εκπαίδευσης και από κάθε γωνιά της Ελλάδας.Την Τελετή Απονομής παρουσίασε ο δημοσιογράφος-συγγραφέας Πέτρος Κουμπλής.

Χαιρετισμούς απηύθυναν η Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, Άννα Διαμαντοπούλου, πρώην υπουργός Παιδείας, καθώς και ο Διονύσης Κουτσαντώνης, Business Development Manager της RDC Informatics. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην αξία και την αναγνώριση των βραβείων Education Leaders Awards στην αγορά της Εκπαίδευσης και έκλεισε το σύντομο χαιρετισμό του με τα εξής: «Στηρίζουμε το θεσμό των Education Leader Awards, ως ελάχιστη ανταπόδοση της εμπιστοσύνης με την οποία η αγορά της Εκπαίδευσης αγκαλιάζει τις λύσεις και τα προϊόντα λογισμικού της εταιρείας μας».

Εκτός των νικητών της διαγωνιστικής διαδικασίας, ιδιαίτερη στιγμή για την Τελετή Απονομής απετέλεσαν τα Τιμητικά Βραβεία, τα οποία απονεμήθηκαν σε ανθρώπους που ξεχωρίζουν στο πεδίο της εκπαίδευσης με σημαντικό έργο ή επιτεύγματα.