Η Regate A.E. εντός του Φεβρουαρίου ανέλαβε να θέσει σε εφαρμογή το συνδρομητικό σύστημα αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate On Demand στην εταιρεία Berling Α.B.E.E. Με δραστηριότητα από το 1983 στον κλάδο της βιομηχανίας χρωμάτων και χημικών, η Berling έχει εδραιώσει τη θέση της σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά, βασιζόμενη στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων της και στην άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Με την Premium έκδοση του BizeGate On Demand, η Berling θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες όλων των πωλητών και merchandisers, με δυνατότητες όπως διαχείριση ατζέντας και δρομολογίων, φορητή παραγγελιοληψία, merchandising, καρτέλες πελατών και ευρετήρια παραγγελιών, GPS, εισπράξεις-ταμείο, εξοδολόγιο, διαχείριση τιμοκαταλόγων, κ.ά. Επιπλέον, με το BizeGate On Demand Premium Edition, η Berling θα καλύπτει τις ανάγκες των επιθεωρητών και διευθυντών πωλήσεων της εταιρείας, με δυνατότητες όπως on-line διαχείριση και επιθεώρηση ομάδων πωλητών.

Ακόμα, η Regate γνωστοποιεί τη συμμετοχή της στην εκδήλωση του Microsoft Incubation Center (MIC) με τίτλο “Το επόμενο βήμα στο επιχειρηματικό λογισμικό – 100% On the Cloud” που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2010, στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental (Λ. Συγγρού 83-93, 117 45, Αθήνα). Η Regate αποτελεί τον αποκλειστικό πάροχο ολοκληρωμένων λύσεων αυτοματοποίησης πωλήσεων που παρέχονται μέσα από το MIC με τη μορφή συνδρομητικής υπηρεσίας (SaaS), με μηνιαία χρέωση.