Η SAP και η Uber Freight ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους, με σκοπό τον εκσυγχρονισμό του τομέα των φορτωτικών μεταφορών, μέσω έξυπνων διαδικασιών αυτοματοποίησης και καλύτερης πρόσβασης σε ένα δίκτυο συνδεδεμένων και αξιόπιστων οδηγών.

Η ενσωμάτωση της Uber Freight στο Δίκτυο SAP Logistics Business Network θα επιτρέπει στους πελάτες, σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, να έχουν πρόσβαση σε αξιολογήσεις από το ψηφιακά ενεργοποιημένο δίκτυο της Uber, να λαμβάνουν προσφορές σε πραγματικό χρόνο και να γνωρίζουν εγγυημένα τις λεπτομέρειες χωρητικότητας των φορτηγών, απλοποιώντας σε μεγάλο βαθμό τις διαδικασίες.

Με την ενσωμάτωση της Uber Freight στο δίκτυο SAP Logistics Business Network, οι αποστολείς και οι μεταφορείς συνεργάζονται, χρησιμοποιώντας καινοτόμα εργαλεία τα οποία υπερνικούν τα παραδοσιακά εμπόδια, επιτρέποντας στους αποστολείς εμπορευμάτων να επιλέγουν από μία μεγαλύτερη γκάμα μεταφορέων και να τιμολογούν τις αποστολές σε πραγματικό χρόνο.
Με αυτή τη συνεργασία, η SAP και η Uber Freight θα εργαστούν από κοινού για να συνδέσουν τις δύο πλευρές της αγοράς μεταφορών εμπορευμάτων, αυξάνοντας την προβολή και τη διαφάνεια για όλους τους εμπλεκομένους.