Η SAS διοργανώνει στις 19 Φεβρουαρίου 2010, στο ξενοδοχείο NJV Athens Plaza, ενημερωτική εκδήλωση με θέμα “Data Mining in the Financial Services Industry: Change We Need!”.

Τη συγκεκριμένη εκδήλωση, θα παρουσιάσει ο καθηγητής Dr. Bart Baesens, ένας από τους διασημότερους ειδικούς διαχείρισης κινδύνων σε διεθνές επίπεδο, ο οποίος θα αναφερθεί λεπτομερώς στις πιο σημαντικές πρόσφατες προκλήσεις που έχουν προκύψει κατά την υιοθέτηση της τεχνολογίας data mining στο χώρο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών σε εφαρμογές όπως η διαχείριση του πιστωτικού κινδύνου, η ανίχνευση της απάτης, καθώς και η καταπολέμηση του ξεπλύματος χρήματος.

Η συμμετοχή στη συγκεκριμένη εκδήλωση είναι δωρεάν, αλλά λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων, είναι απαραίτητη η εγγραφή, μέχρι την 17 Φεβρουαρίου. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ενημερωτική εκδήλωση, μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση: http://www.sas.com/reg/offer/sas/20100219_risk, ή επικοινωνώντας με την Υπεύθυνη του Προγράμματος, κα Ελπίδα Καλλία, Marketing Manager, SAS Institute SA: 210 6898730.