Η SAS συμμετείχε ως bronze χορηγός για ακόμη μια χρονιά στο Athens Energy Forum, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 28 και την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019, στο ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens, στην Αθήνα, όπου και τοποθετήθηκε σχετικά με τις εξελίξεις στον ενεργειακό κλάδο στην Ελλάδα, αλλά και πάνω στο διευρυμένο χαρτοφυλάκιο της στις λύσεις ενέργειας.

Πιο συγκεκριμένα, την εταιρεία εκπροσώπησε ο Tim Fairchild, Διευθυντής Energy και Communications Practice στη SAS Global, ο οποίος έλαβε μέρος σε ένα πάνελ μέσα από το οποίο οι ομιλητές ανέπτυξαν τις απόψεις τους γύρω από το θέμα «Digital Transformation of Energy – Seizing the potential of Big Data», επισημάνοντας μεταξύ άλλων τα οφέλη που προκύπτουν από την ανάλυση των μαζικών δεδομένων στον τομέα της ενέργειας.

Για να εξυπηρετήσει τις ολοένα αυξανόμενες προκλήσεις που προκύπτουν στη αγορά της ενέργειας, η SAS βοηθά πελάτες σε όλο τον κόσμο να αντιμετωπίσουν την πολυπλοκότητα και την αβεβαιότητα του κλάδου τους, με τις εξειδικευμένες λύσεις και τα προγράμματα που αναπτύσσει εδώ και 43 χρόνια. Ως ηγέτης στην αγορά των analytics, η SAS είναι σε θέση να στηρίξει τον εκσυγχρονισμό του δικτύου της με πληροφορίες που βασίζονται σε δεδομένα. Η πλατφόρμα της εταιρείας ενοποιεί το περιβάλλον λειτουργίας και επιτρέπει την πρόσβαση σε δεδομένα που καλύπτουν όλο το εύρος της επιχείρησης προκειμένου να επιτύχει τον μετασχηματισμό των λειτουργιών του δικτύου με ταχύτητα και ευελιξία.