Η Sieben σε συνεργασία με τη Vodafone υλοποίησε έργο για λογαριασμό της Βιβεχρωμ, η οποία επέλεξε τη νέα συνδρομητική υπηρεσία myPocketBiz Sales.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο της βιομηχανικής παραγωγής, επεξεργασίας, εισαγωγής, εξαγωγής και εμπορίας κάθε είδους βερνικιών, χρωμάτων και πλαστικών υλών. Ακολουθώντας τη στρατηγική της για επενδύσεις στον τομέα της πληροφορικής προκειμένου να προωθήσει την ανάπτυξή της, η εταιρεία αναζήτησε μία ευέλικτη λύση Sales Force Automation που θα της επιτρέψει να στηρίξει το κομμάτι των πωλήσεων, αλλά και να προσαρμόσει στις ιδιαίτερες απαιτήσεις της. Τη λύση έδωσε η συνδρομητική υπηρεσία myPocketBiz Sales.

Συγκεκριμένα, η Βιβεχρωμ επέλεξε να χρησιμοποιήσει τo module της Παραγγελιοληψίας για 22 πωλητές. Οι συσκευές που χρησιμοποιούν οι πωλητές είναι laptops με Vodafone Mobile Broadband USB Stick, ώστε να επιτυγχάνεται η επικοινωνία μέσω GPRS. Τέλος για την κάλυψη των ιδιαίτερων αναγκών της εταιρείας έγινε ειδική παραμετροποίηση στον τομέα των εκπτώσεων. Η υπηρεσία παρέχεται hosted σε ειδικά διαμορφωμένο datacenter που έχει υλοποιήσει η Sieben και φιλοξενείται σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Vodafone. Με τον τρόπο αυτό, η εταιρεία πέτυχε να ελαχιστοποιήσει τα σταθερά κόστη που απαιτεί μία τέτοιου είδους επένδυση. Ο χρόνος υλοποίησης του έργου ήταν 20 μέρες.