Η Syntax Πληροφορική συμμετέχει ως Mεγάλος Χορηγός στο Συνέδριο ΙΤ Directors' Forum 2009, το οποίο θα γίνει, την 15η Oκτωβρίου στο Κτήμα Pentelikon.

Στο συνέδριο η Syntax θα  παρουσιάσει με τον Eddy Pauwels (Director of Product Marketing International της Serena), το θέμα  “Lean Business Process Management: Creating competitive advantage in a cost and time effective way”.  Στην εισήγηση του ο Pauwels θα παρουσιάσει  ένα αυτοματοποιημένο και αποτελεσματικό τρόπο για την ενίσχυση της απόδοσης και τη μείωση του κόστους της επιχειρησιακής λειτουργίας.

Η Syntax και η Serena συνεργάζονται στην υλοποίηση συστημάτων διαχείρισης διαδικασιών και ζητημάτων και στην αυτοματοποίηση του ελέγχου ροής των εργασιών με βάση προκαθορισμένες ροές (workflow), καθώς και στην ανάπτυξη σύνθετων εφαρμογών, που συνδράμουν στη βελτίωση της επικοινωνίας και την αυτοματοποίηση της συνεργασίας μεταξύ ανθρώπων και συστημάτων, με στόχο την μέγιστη αποδοτικότητα των κρίσιμων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο και τo πρόγραμμα του συνεδρίου στο www.itdirectorsforum.gr.