Η Syntax Πληροφορική συμμετέχει ως Mεγάλος Χορηγός στο Συνέδριο Project Management Conference, που θα πραγματοποιηθεί στις 26/11/2009 στο Αμφιθέατρο ΟΤΕ Academy.
Στο συνέδριο o Δρ. Μάριος Φόρσος, Διευθυντής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Διοίκησης της Syntax θα παρουσιάσει στην κεντρική αίθουσα (17:15 – 17:30) το θέμα “Serena PPM: Integrating PPM with Project Execution”. Επίσης στις παράλληλες εκδηλώσεις, στην αίθουσα 010 στις 13:30 η Syntax θα επιδείξει σε ζωντανό περιβάλλον το σύστημα της Serena, το οποίο στηρίζεται στην σύγχρονη αρχιτεκτονική των mashups.
Η Syntax και η Serena συνεργάζονται στην υλοποίηση συστημάτων διαχείρισης διαδικασιών και ζητημάτων και στην αυτοματοποίηση του ελέγχου ροής των εργασιών με βάση προκαθορισμένες ροές (workflows), καθώς και στην ανάπτυξη σύνθετων εφαρμογών, που συνδράμουν στη βελτίωση της επικοινωνίας και την αυτοματοποίηση της συνεργασίας μεταξύ ανθρώπων και συστημάτων, με στόχο την μέγιστη αποδοτικότητα των κρίσιμων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.
Η εκδήλωση διοργανώνεται παράλληλα με το Συνέδριο Project Management Congress 2009 που διοργανώνει το Ελληνικό Ινστιτούτο Διοίκησης Έργων (PMI Greece Chapter) σε συνεργασία με την BOUSSIAS. Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο και τo πρόγραμμα του συνεδρίου στο www.pmcongress.gr.