Στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης για δημοσιογράφους που πραγματοποιήθηκε χθες, η Veritas Technologies ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε και τυπικά ο διαχωρισμός της από την Symantec και πλέον θα λειτουργεί ως ανεξάρτητη εταιρεία.

Η εταιρεία θα συνεχίζει να παρέχει και να υποστηρίζει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, όπως και όλους τους υφιστάμενους και νέους πελάτες της στην ελληνική αγορά. Στη νέα Veritas παραμένει ο Πάρης Κάσκας, ο οποίος αναβαθμίζεται στη θέση του Technology Solutions Manager για την περιοχή Ρουμανίας, Βουλγαρίας, Ελλάδας και Κύπρου, ενώ αναβαθμίζεται και ο ρόλος του Νικόλαου Παλασκώνη, ο οποίος αναλαμβάνει το ρόλο του Territory Sales Manages για Ελλάδα και Κύπρο (η Κύπρος μπαίνει υπό το έλεγχο των γραφείων της εταιρείας στην Ελλάδα, ενώ πριν την ανεξαρτητοποίηση της Veritas υπάγονταν στα γραφεία του Ισραήλ).

Και τα δύο στελέχη της Veritas θα αναφέρονται στον Vasile Aniculaesei, Τerritory Manager της Veritas για Ρουμανία, Βουλγαρία, Ελλάδα και Κύπρο Επιπλέον, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η Veritas ανακοίνωσε ένα νέο βελτιωμένο πρόγραμμα συνεργατών, το Veritas Partner Force, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους εξειδικευμένους συνεργάτες Veritas, να διαφοροποιούνται στην αγορά, μεγιστοποιώντας, παράλληλα, τα κέρδη τους. Τέλος, ανακοινώθηκε και το Veritas NetBackup 7.7.1, η ανανεωμένη έκδοση της επιχειρηματικής λύσης προστασίας δεδομένων της εταιρείας. Τα κεντρικά γραφεία της Veritas στην Ευρώπη παραμένουν στην Ουγγαρία, όπως και πριν.