Στο πλαίσιο συμμετοχής της στην έκθεση Money 20/20 Europe, που διεξάγεται στο Άμστερνταμ το χρονικό διάστημα 3-5 Ιουνίου, η Viva Wallet ανακοίνωσε την επέκταση των δραστηριοτήτων της σε 12 ευρωπαϊκές αγορές (Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Ολλανδία, Ιρλανδία, Δανία, Σουηδία, Αυστρία, Πορτογαλία, Πολωνία και Τσεχία).

«Οι μικρές ευρωπαϊκές επιχειρήσεις χρειάζονται πρόσβαση σε εύκολες και άμεσες πληρωμές. Με την πρωτοποριακή και καινοτόμα ‘PIΝ on COTS’ λύση μας, τους επιτρέπουμε να δεχθούν 25 μεθόδους πληρωμής, προσφέροντάς τους σημαντική εξοικονόμηση κόστους, όσον αφορά τα τέλη τους. Η λύση μας επιτρέπει στις επιχειρήσεις να γίνουν περισσότερο ανταγωνιστικές και να αναπτυχθούν στη σύγχρονη οικονομία. Τώρα, πλέον, οι έμποροι μπορούν να διεκπεραιώνουν με ασφάλεια PIN based πληρωμές στις φορητές συσκευές τους» σημείωσε ο Χάρης Καρώνης, CEO της Viva Wallet.

Και συμπληρώνει: «Ανοίγοντας γραφεία και προσλαμβάνοντας προσωπικό σε στρατηγικές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, συνεχίζουμε να επεκτείνουμε το αποτύπωμά μας σε όλη την Ευρώπη, εξυπηρετώντας τις ανάγκες σχεδόν κάθε επιχείρησης, βοηθώντας την να δεχθεί πληρωμές με τον πλέον αποδοτικό, οικονομικά, τρόπο…Ο real time διακανονισμός μας και τα τοπικά IBAN accounts σε 17 χώρες συμβάλουν στην επανάσταση των πληρωμών που συντελείται σε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο…».